Wij houden van duurzaamheid

Wij houden van duurzaamheid, letterlijk en figuurlijk. Respectvolle, eerlijke en warme omgang, maar ook ‘zorgen voor elkaar‘ legt een basis voor wederkerige relaties. Dus niet alleen in immateriële zaken is onze duurzaamheid zichtbaar. Ook in materiële zaken komt onze duurzaamheid tot uiting. We produceren zaken waar betrokkenen ook wat aan hebben. Onze verzamelde wijsheid komt niet uit de boeken. Het wordt verzameld in de praktijk. Op basis van ervaring. Deze inzichten leggen we dan ter inspiratie en implementatie vast. We willen niet alleen iets delen, we hopen dus ook dat het overdraagbaar is. Ook dat is duurzaamheid.

Duurzaamheid is voor ons een vorm van ‘legacy’: dat wat blijft.

Mocht je iets uit de publicaties willen overnemen…vergeet dan niet om de bron erbij te vermelden. Daarmee eerbiedigen wij het werk van onze ‘leraren’ en danken wij ze op die wijze voor hun werk, dat ze ons voorgegaan zijn, we weten nooit wat ze op hun pad tegen gekomen zijn, op wat voor manier dan ook, ‘erkennen wat er is‘, vinden wij gezond.

Via deze website krijg je een impressie van onze publicaties die op verschillende wijze in te zetten zijn. We hopen dat je ervan geniet. Dat het je als mens verder brengt.

Mocht je iets uit de publicaties willen overnemen…vergeet dan niet om de bron erbij te vermelden. Dit vinden wij heel belangrijk!

Daarmee eerbiedigen wij het werk van onze ‘leraren’ en danken wij ze op die wijze voor hún werk, dat ze ons voorgegaan zijn, we weten nooit wat ze op hun pad tegen gekomen zijn, op wat voor manier dan ook. ‘Erkennen wat er is‘, vinden wij gezond.

Handen-en-wolken