Zij is erbij.

Ab Harrewijn Prijs


Wij hebben eind maart 2018 bericht gekregen dat ‘Bijstandsvrouw date Topman’ met nog 4 andere genomineerden geselecteerd is voor de landelijke Ab Harrewijn Prijs. Heel blij zijn wij met de nominatie. Vanwege de nominatie zijn wij via deze website op zondag 15 april 2018 te horen op 'Zin in Weekend', (vanaf 49:16). Wij danken onze vrouwen Innig voor de voordracht, de jury voor de nominatie en de gemeente Breda voor de samenwerking.

Vergeet niet deze pagina (prijsuitreikingspagina) te bezichtigen!

 

Al jaren buigt zij voor de kracht van vrouwen.Opgedragen aan...

Deze nominatie dragen wij op aan alle bijstandsvrouwen: zij die we kennen én zij die we niet kennen. We buigen voor hun kracht en doorzettingsvermogen om, of ze nu de wind mee of tegen hebben, altijd doorgaan.

Deze vrouwen brengen lessen. Inzichten. We hebben geleerd om vanuit een hoger perspectief naar het leven te kijken. We worden wijzer gemaakt: een stap naar een hoger bewustzijnsniveau. We hebben gezien en gevoeld dat er liefde en vriendschap is. Vanuit deze gemeenschappelijke verbondenheid doen we wat we doen.

De jury heeft vijf initiatieven, waaronder die van ons, bekend gemaakt die dit jaar meedingen naar de prijs. Dat we sowieso 1500-, gewonnen hebben is ontzettend mooi.

‘De vijf genomineerden van de Ab Harrewijn Prijs 2018 komen uit Zwolle, Apeldoorn, Breda, Rotterdam en Utrecht. De winnaar wordt op 13 mei feestelijk bekend gemaakt in de Pauluskerk in Rotterdam’ (Bron: Twitterbericht Ab Harrewijn Prijs).

Het persbericht en meer over de jury is via deze link te bezichtigen.

Het programmaboekje is via deze website te in te zien.

 


Gewaardeerde topmannen, veel dank voor jullie enorme inspanningen en inzet!
Wij houden van je.