Online-doneren-aan-Stichting-Brood-en-Rozen

Kleine donaties, grote impact


Vrouwen in de marge. Waarom jouw donaties zo belangrijk zijn. 'Door jouw donatie kunnen wij ons mooie werk blijven doen. Als programmaverantwoordelijke van Brood en Rozen voel ik me gelukkig. Ik ben dankbaar dat ik dit werk mag doen, mensen bij hun hart brengen en met elkaar verbinden. De afgelopen jaren heb ik veel bijstandsvrouwen door de inzet van onze vrijwilligers gelukkiger zien worden.

Trainers, coaches, bestuurders, topmannen en topvrouwen spannen zich enorm in voor onze vrouwen in het veld. Zij raken daar zelf ook nog eens door geïnspireerd. Het geld dat we krijgen gaat rechtstreeks naar de doelstellingen ten behoeve van de vrouwen in de marge.

Het versterken van de vrouwen waar wij solidaire mee zijn, gaat niet altijd even snel, een vluchtige 'baf-boem-klaar'-aanpak is niet zo aan mij besteed. Zeker als het om vrouwen in de marge gaat, weet ik dat zo'n aanpak niet werkt. Ik ben in dat opzicht niet zo van de snelle successen, ik geloof er ook niet in. Geef mij maar duurzame onomkeerbare veranderingen. Het trainen van een 'lange adem', wilskracht, incasseren, verwerken en er weer bovenop komen om daarna weer kleine stapjes vooruit te zetten, heeft ons, ondanks het afleggen van een lange weg, toch ver gebracht. Keer op keer.

Blijf nieuwsgierig! Blijf bij ons. Je bent nodig'.